Welkom bij JCC Breda

Zeg je JCC Breda dan zeg je gezelligheid en vriendschap!

Wie zijn wij

JCC Breda is een actieve en ondernemende vereniging die inmiddels is uitgegroeid tot een hechte groep van enthousiaste en ambitieuze mensen die actief zijn in het bedrijfsleven, zowel als zelfstandig ondernemer als in dienstverband.

Er wordt een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd die beantwoordt aan de behoeftes van onze leden. De activiteiten variëren van pure ontspanning tot het vergroten van (zelf)kennis en vaardigheden die zowel in het zakelijke leven als in het privéleven van pas kunnen komen. Tijdens onze activiteiten kun je contacten leggen en netwerken in een plezierige en informele sfeer. Ben je geïnteresseerd in JCC Breda?

Sfeer proeven

Kom een keer sfeer proeven bij een activiteit van JCC Breda. Je bent van harte welkom.

Een leuke avond met leuke mensen en een leuke activiteit. De enige kosten voor jou zijn de door jouw genuttigde hapjes en/of drankjes.

Als introducé mag je 2x vrijblijvend bij een activiteit van JCC Breda aanwezig zijn, voordat je besluit of je lid wordt van JCC Breda.

Een overzicht van onze activiteiten vind je hier.

Kom sfeer proeven

Ook lid worden?

Kom alles te weten over de voordelen van een lidmaatschap bij JCC Breda. Hoef je niet meer na te denken? Vul dan gelijk het aanmeldformulier in en sluit de eerstvolgende bijeenkomst aan!

Aanmelden