Lidmaatschap

Als lid van JCC Breda heb je (veelal) gratis toegang tot de georganiseerde activiteiten. Je krijgt verder toegang tot het gehele ledenbestand en je ontvangt regelmatig berichten waarin de nieuwe activiteiten worden aangekondigd.

Kennismaken met JCC Breda:

Kennismaken met JCC Breda kan door als introducé twee keer een activiteit te bezoeken. Wil je je aanmelden als introducé? Klik dan hier. We nemen je dan op in onze datumprikker en je ontvangt automatisch een uitnodiging voor de volgende activiteit.

Heb je al kennis gemaakt met JCC Breda en wil je graag lid worden? Leuk, je bent van harte welkom.

De kosten van het lidmaatschap bedragen EUR 99,- per seizoen. Bij aanmelding geldt een eenmalige entreebijdrage van EUR 25,-. Het JCC seizoen loopt elk jaar van 1 september tot en met 31 augustus van het volgende jaar. Word je lid in de loop van het jaar dan betaal je in de periode tot 1 januari € 99 en bij aanmelding vanaf 1 januari € 50.

Het lidmaatschap van JCC Breda is een persoonlijk lidmaatschap. Dit houdt in dat je eventuele post en de factuur op je privéadres ontvangt. Betaling gaat na een aankondiging vanuit JCC Breda door middel van automatische incasso. Als je geen gebruik maakt van de optie tot automatische incasso wordt € 2,50 aan meerkosten in rekening gebracht. De aankondiging betreft een factuur die je eventueel kunt gebruiken om de kosten van je lidmaatschap te declareren bij je bedrijf of werkgever.

Afmelding lidmaatschap
Mocht je besluiten om niet langer deel uit te willen maken van JCC Breda (we kunnen het ons bijna niet voorstellen ;)) dan kun je jouw lidmaatschap opzeggen door voor 1 september van het lopende JCC jaar een mail te sturen naar info@jcc.nl met daarin de mededeling dat je met pijn in het hart hebt besloten om je lidmaatschap te beëindigen.

Ja, ik wil lid worden! Meld je dan nu aan.

Aanmeldformulier